Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6281
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Угрин, Ярина | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-01T11:35:06Z | - |
dc.date.available | 2022-07-01T11:35:06Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6281 | - |
dc.description | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ | uk_UA |
dc.title | Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Угрин.pdf | 10,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.