Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6281
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУгрин, Ярина-
dc.date.accessioned2022-07-01T11:35:06Z-
dc.date.available2022-07-01T11:35:06Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6281-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.titleПроєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Угрин.pdf10,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.