Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6294| Назва: | Проєкт кафе-сироварні «Brie» на 60 місць у м. Дніпро із впровадженням крафтових технологій сичужних сирів |
| Автори: | Аштаменко, Марія |
| Дата публікації: | гру-2021 |
| Опис: | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6294 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Аштаменко-2-65_merged.pdf | 4,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.