Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6294
Назва: Проєкт кафе-сироварні «Brie» на 60 місць у м. Дніпро із впровадженням крафтових технологій сичужних сирів
Автори: Аштаменко, Марія
Дата публікації: гру-2021
Опис: ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6294
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аштаменко-2-65_merged.pdf4,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.