Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7086| Назва: | Технологія смажених страв із м’яса яловичини елітного тваринництва та організація їх виробництва у моно-ресторані на 80 місць |
| Автори: | Крицька, Крістіна |
| Дата публікації: | лют-2022 |
| Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7086 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Крицька_ВКР.pdf | 4,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.