Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасилюк, Андрій-
dc.date.accessioned2023-12-29T14:28:39Z-
dc.date.available2023-12-29T14:28:39Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7841-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ЗАКУСОК ІЗ ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Василюк1.pdf4,54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.