Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7845
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Керносенко, Валентина | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-29T14:29:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-29T14:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2023-02 | - |
dc.identifier.uri | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7845 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСКІЙ НА 40 МІСЦЬ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Керносенко.pdf | 4,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.