Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіщенко, Юлія-
dc.date.accessioned2023-12-29T14:29:32Z-
dc.date.available2023-12-29T14:29:32Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7846-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кіщенко.pdf4,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.