Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКуліш, Тетяна-
dc.date.accessioned2023-12-29T14:29:44Z-
dc.date.available2023-12-29T14:29:44Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7847-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДУ ФЕРМЕНТАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСТОРІЇ НА 60 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Куліш.pdf4,88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.