Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7860
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Автори: Сулим, Анна
Дата публікації: лют-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7860
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сулим АС.pdf4,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.