Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7863| Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ |
| Автори: | Хоцінська, Іванна |
| Дата публікації: | лют-2023 |
| Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7863 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Хоцінська ІІ.pdf | 4,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.