Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7982
Назва: | ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ |
Автори: | Ткаченко, Ярослав |
Дата публікації: | лют-2023 |
Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФКАЦІЙНА РОБОТА |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7982 |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаченко Ярослав Максимович.pdf | 4,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.