Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, Дмитро-
dc.date.accessioned2024-04-02T06:57:04Z-
dc.date.available2024-04-02T06:57:04Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8533-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ РИБНИХ МУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончаренко-6-50_merged.pdf5,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.