Please use this identifier to cite or link to this item: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8560
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроцик, Ольга-
dc.date.accessioned2024-04-02T07:05:17Z-
dc.date.available2024-04-02T07:05:17Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8560-
dc.descriptionВИПУСНКА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТехнологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місцьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Процик.pdf4,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.