Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8560Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Процик, Ольга | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-02T07:05:17Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-02T07:05:17Z | - |
| dc.date.issued | 2023-06 | - |
| dc.identifier.uri | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8560 | - |
| dc.description | ВИПУСНКА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
| dc.title | Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Процик.pdf | 4,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.