Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУстименко, Максим-
dc.date.accessioned2024-04-02T07:07:05Z-
dc.date.available2024-04-02T07:07:05Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8569-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ІТАЛІЙСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Устименко.pdf5,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.