Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8848
Назва: УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Вербіцька, Катерина
Дата публікації: чер-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8848
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вербіцька Катерина Миколаївна.pdf4,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.