Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8871
Назва: СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Автори: Бойко, Максим
Дата публікації: чер-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФіКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8871
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко Максим Сергійович.pdf4,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.