Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8911
Назва: Управління організаційною поведінкою персоналу суб'єкта ресторанного бізнесу
Автори: Острик, Марія
Дата публікації: чер-2023
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8911
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР Острик Марія.pdf5,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.