Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 7841-7850 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬКадирова, Вероніка
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬДанів, Тетяна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ ВЕРІНІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 70 МІСЦЬЛещенко, Юлія
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬМузиченко, Андрій
2023-02Технологія соусів з плодово-ягідної сировини та організація їх виробництва у ресторані французької кухні на 100 місцьМакарчук, Ростислав
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У Ф’ЮЖН-РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬРоща, Вікторія
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬЛозниця, Ілля
2023-02Технологія холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва в італійському ресторані на 100 місцьСадовий, Андрій
2023-02Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місцьПеревертнюк, Іванни
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬЛященко, Вікторія