Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at State University of Trade and Economics
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Бібліотека
Факультет економіки, менеджменту та психології
Факультет інформаційних технологій
Факультет міжнародної торгівлі та права
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Факультет торгівлі та маркетингу
Факультет фінансів та банківської справи
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 7851-7860 зі 9048.
назад
1
...
783
784
785
786
787
788
789
...
905
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Поліщук, Павло
2023-02
Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місць
Сибірцев, Євгеній
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Сулим, Анна
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ
Хоцінська, Іванна
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Синько, Анна
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Шарга, Микола
2023-02
ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Христич, Марія
2023-02
Антикризові програми розвитку суб’єкта готельного бізнесу в умовах військових дій
Андрійчук, Аліна
2023-02
Технології Digital-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесу
Артеменко, Віолета
2023-02
Стандарти обслуговування споживачів суб‘єкта готельного бізнесу
Басанська, Катерина
Перегляд
Автор
4
Коваленко, Ірина
4
Кузьменко, Катерина
3
Білодід, Віталій
3
Васильцов, Дмитро
3
Гаврилюк, Яна
3
Гуменюк, Тетяна
3
Карташ, Дмитро
3
Кириченко, Анастасія
3
Литвиненко, Анастасія
3
Мельник, Вікторія
.
далі >
за датою випуску
2015
2018
1829
2019
1538
2020
1441
2023
1409
2021
668
2022
Has File(s)
8900
true