Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 7851-7860 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬПоліщук, Павло
2023-02Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місцьСибірцев, Євгеній
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬСулим, Анна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬХоцінська, Іванна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬСинько, Анна
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬШарга, Микола
2023-02ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬХристич, Марія
2023-02Антикризові програми розвитку суб’єкта готельного бізнесу в умовах військових дійАндрійчук, Аліна
2023-02Технології Digital-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесуАртеменко, Віолета
2023-02Стандарти обслуговування споживачів суб‘єкта готельного бізнесуБасанська, Катерина