Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8511-8520 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В УПРАВЛІННІ ТЕРИТОРІАЛЬНИМ РОЗВИТКОМ ГРОМАДЯроцька, Тетяна
2023-06КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДТілігеєнко, Дмитро
2023-06РОЗРОБЛЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕГІОНУСтаровойтенко, Аліна
2023-06МЕХАНІЗМИ ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОНАННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВЧайка, Анна
2023-06ФОРМУВАННЯ ПУБЛІЧНИХ ПРОСТОРІВ ВЕЛИКИХ МІСТЦипко, Анастасія
2023-06ОСОБЛИВОСТІ ВОЛОНТЕРСЬОКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІТкалич, Дар'я
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ М’ЯСНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬБаланець, Тетяна
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬБурзак, Денис
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ М’ЯСА WOK-МЕНЮ ЗА ТЕХНІКОЮ STIR-FRY ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬВолов, Олександр
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ ЕНЕРГЕТИЧНОЮ ЦІННІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ Ї ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬВознюк, Микола