Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8530| Назва: | ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ М’ЯСА WOK-МЕНЮ ЗА ТЕХНІКОЮ STIR-FRY ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ |
| Автори: | Волов, Олександр |
| Дата публікації: | чер-2023 |
| Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8530 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Волов.pdf | 4,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.