Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8521-8530 зі 9048.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ ЧІЗКЕЙКІВ ІЗ РІЗНИХ ВИДІВ СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРІ НА 40 МІСЦЬБожія, Валерія
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ РИБНИХ МУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬГончаренко, Дмитро
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ТАЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬВолошин, Іван
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ СОЛОДКИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬГнатюк, Ірина
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ БУРГЕРІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬВітковський, Сергій
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬКоренчук, Євген
2023-06Технологія страв із риби з використанням техніки stir-fry та організація їх виробництва у ресторані паназійської кухні на 50 місць.Колесніченко, Максим
2023-06ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ЗАКУСОК З ВИКОРИСТАННЯМ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬДарміна, Аміна
2023-06ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ КІСТКОВОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЕТНО-РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬІвашко, Юлія
2023-06Технологія м’ясних січених кулінарних виробів та організація їх виробництва у їдальні формату «free flow» на 120 місцьГранчак, Олександр