DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Now showing items 361-380 of 1561
Previous Page
Next Page
Онлайн-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесу
Глущук, Таїсія
(
2023-02
)
Розвиток фахових компетентностей персоналу сервісних служб суб’єкта готельного бізнесу
Гаврилюк, Аліна
(
2023-02
)
Технологія безконтактного обслуговування споживачів ресторанних послуг (за матеріалами ресторану-броварні «Космополіт»)
Бертман, Емілія
(
2023-02
)
Сервісні технології суб'єкта готельного бізнесу
Бєлошицький, Владислав
(
2023-02
)
Програми мотивації персоналу сервісних служб суб‘єкта ресторанного бізнесу
Бачурін, Артем
(
2023-02
)
Стандарти обслуговування споживачів суб‘єкта готельного бізнесу
Басанська, Катерина
(
2023-02
)
Технології Digital-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесу
Артеменко, Віолета
(
2023-02
)
Ресурсний потенціал суб’єкта ресторанного бізнесу
Анікєєва, Катерина
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Шарга, Микола
(
2023-02
)
Антикризові програми розвитку суб’єкта готельного бізнесу в умовах військових дій
Андрійчук, Аліна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ
Хоцінська, Іванна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Христич, Марія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Синько, Анна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Сулим, Анна
(
2023-02
)
Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місць
Сибірцев, Євгеній
(
2023-02
)
Технологія холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва в італійському ресторані на 100 місць
Садовий, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Поліщук, Павло
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У Ф’ЮЖН-РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Роща, Вікторія
(
2023-02
)
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Перевертнюк, Іванни
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Музиченко, Андрій
(
2023-02
)
Now showing items 361-380 of 1561
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register