00 DSpace/Manakin Repository
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Перевертнюк, Іванни
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7855
Дата:
2023-02
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Перевертнюк.pdf
Розмір:
4.338Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися