DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Now showing items 421-440 of 1561
Previous Page
Next Page
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СІМЕЙНОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Чуб, Ярослав
(
2022-02
)
Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місць
Фесьянов, Сергій
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Трохимчук, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНОГО ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Сукаленко, Людмила
(
2022-02
)
Технологія збитих десертів на основі рубінового шоколаду Callebaut Ruby та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 60 місць
Прокопишина, Олександра
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ФЕРМЕНТОВАНИХ ЗЛАКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІАТСЬКОЇ КУХНІ НА 40 МІСЦЬ
Петрикеєв, Владислав
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ШОКОЛАДНОМУ БАРІ НА 40 МІСЦЬ
Петренко, Марина
(
2022-02
)
Технологія виробів із свинини з використанням технік фарширування та організація їх виробництва в ресторані української кухні на 50 місць
Опанасенко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТОРТІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ФРАНЦУЗЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Марчук, Юлія
(
2022-02
)
Технологія пісочних sweet snack на основі кокосового масла та організація їх виробництва в кав’ярні на 50 місць
Майдебура, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВЕГАНСЬКИХ ДРАГЛЕПОДІБНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ларіна, Олена
(
2022-02
)
Технологія смажених страв із м’яса яловичини елітного тваринництва та організація їх виробництва у моно-ресторані на 80 місць
Крицька, Крістіна
(
2022-02
)
Технологія страв з риби запеченої методом «папільйот» та організація їх виробництва у ресторані норвезької кухні на 60 місць
Гордієнко, Інна
(
2022-02
)
Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць
Заєць, Ірина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ
Гнатів, Юрій
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЇХ ВИРОБНИЦТВАВ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Велігорська, Марія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТЕЙКІВ ГРИЛЬ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСТОРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Афійчук, Павло
(
2022-02
)
СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шляма, Анна
(
2022-06
)
САМОМЕНЕДЖМЕНТ В УПРАВЛІННІ СУБ’ЄКТОМ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «PREMIER HOTEL LYBID», м. КИЇВ
Ліантрович, Вікторія
(
2022-06
)
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «SKY LOFT HOTEL KYIV BY RIXWELL», М. КИЇВ
Мажуга, Марія
(
2022-06
)
Now showing items 421-440 of 1561
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register