00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 241-260 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ТАЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Волошин, Іван
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ М’ЯСА WOK-МЕНЮ ЗА ТЕХНІКОЮ STIR-FRY ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Волов, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ ЕНЕРГЕТИЧНОЮ ЦІННІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ Ї ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Вознюк, Микола
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ БУРГЕРІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Вітковський, Сергій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Бурзак, Денис
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЧІЗКЕЙКІВ ІЗ РІЗНИХ ВИДІВ СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРІ НА 40 МІСЦЬ
Божія, Валерія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ М’ЯСНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Баланець, Тетяна
(
2023-06
)
Розроблення культурно-пізнавального туру територією Каталонії (регіон Іспанії) та його просування на ринку України
Альохвік, Дарина
(
2023-06
)
Управління кар'єрою персоналу суб'єкта готельного бізнесу
Ярмак, Анна
(
2023-02
)
ОПЕРАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Чабан, Андрій
(
2023-02
)
DIGITAL-ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ СУБ’ЄКТОМ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Тропіцина, Юлія
(
2023-02
)
ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Ткаченко, Ярослав
(
2023-02
)
Репутаційний менеджмент суб’єкта готельного бізнесу
Тимченко, Марія
(
2023-02
)
ДІАГНОСТИКА ВПЛИВУ ЗОВНІШЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА УПРАВЛІННЯ СУБ’ЄКТОМ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Стефанюк, Антоніна
(
2023-02
)
Формування організаційної культури суб’єкта ресторанного бізнесу
Свистун, Валіерія
(
2023-02
)
Управління маркетинговими комунікаціями суб’єкта готельного бізнесу
Прищепа, Наталія
(
2023-02
)
Система конфлікт менеджменту суб`єкта готельного бізнесу
Рева, Тетяна
(
2023-02
)
Система креативного менеджменту суб’єкта готельного бізнесу
Пономаренко, Дар'я
(
2023-02
)
УПРАВЛІННЯ ОПЕРАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПОСЛУГ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ ГОТЕЛЬН «Fairmont Grand Hotel Kyiv»)
Позднякової, Олександри
(
2023-02
)
РОЗВИТОК СИСТЕМИ КОРПОРАТИВНИХ ЦІННОСТЕЙ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Пастушок, Марія
(
2023-02
)
Зараз показуються 241-260 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися