00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 421-440 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СІМЕЙНОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Чуб, Ярослав
(
2022-02
)
Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місць
Фесьянов, Сергій
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Трохимчук, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНОГО ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Сукаленко, Людмила
(
2022-02
)
Технологія збитих десертів на основі рубінового шоколаду Callebaut Ruby та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 60 місць
Прокопишина, Олександра
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ФЕРМЕНТОВАНИХ ЗЛАКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІАТСЬКОЇ КУХНІ НА 40 МІСЦЬ
Петрикеєв, Владислав
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ШОКОЛАДНОМУ БАРІ НА 40 МІСЦЬ
Петренко, Марина
(
2022-02
)
Технологія виробів із свинини з використанням технік фарширування та організація їх виробництва в ресторані української кухні на 50 місць
Опанасенко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТОРТІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ФРАНЦУЗЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Марчук, Юлія
(
2022-02
)
Технологія пісочних sweet snack на основі кокосового масла та організація їх виробництва в кав’ярні на 50 місць
Майдебура, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВЕГАНСЬКИХ ДРАГЛЕПОДІБНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ларіна, Олена
(
2022-02
)
Технологія смажених страв із м’яса яловичини елітного тваринництва та організація їх виробництва у моно-ресторані на 80 місць
Крицька, Крістіна
(
2022-02
)
Технологія страв з риби запеченої методом «папільйот» та організація їх виробництва у ресторані норвезької кухні на 60 місць
Гордієнко, Інна
(
2022-02
)
Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць
Заєць, Ірина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ
Гнатів, Юрій
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЇХ ВИРОБНИЦТВАВ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Велігорська, Марія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТЕЙКІВ ГРИЛЬ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСТОРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Афійчук, Павло
(
2022-02
)
СИСТЕМА ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ’ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
Шляма, Анна
(
2022-06
)
САМОМЕНЕДЖМЕНТ В УПРАВЛІННІ СУБ’ЄКТОМ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ «PREMIER HOTEL LYBID», м. КИЇВ
Ліантрович, Вікторія
(
2022-06
)
СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГОТЕЛЮ «SKY LOFT HOTEL KYIV BY RIXWELL», М. КИЇВ
Мажуга, Марія
(
2022-06
)
Зараз показуються 421-440 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися