00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 361-380 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Онлайн-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесу
Глущук, Таїсія
(
2023-02
)
Розвиток фахових компетентностей персоналу сервісних служб суб’єкта готельного бізнесу
Гаврилюк, Аліна
(
2023-02
)
Технологія безконтактного обслуговування споживачів ресторанних послуг (за матеріалами ресторану-броварні «Космополіт»)
Бертман, Емілія
(
2023-02
)
Сервісні технології суб'єкта готельного бізнесу
Бєлошицький, Владислав
(
2023-02
)
Програми мотивації персоналу сервісних служб суб‘єкта ресторанного бізнесу
Бачурін, Артем
(
2023-02
)
Стандарти обслуговування споживачів суб‘єкта готельного бізнесу
Басанська, Катерина
(
2023-02
)
Технології Digital-бронювання послуг суб'єкта готельного бізнесу
Артеменко, Віолета
(
2023-02
)
Ресурсний потенціал суб’єкта ресторанного бізнесу
Анікєєва, Катерина
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Шарга, Микола
(
2023-02
)
Антикризові програми розвитку суб’єкта готельного бізнесу в умовах військових дій
Андрійчук, Аліна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ
Хоцінська, Іванна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Христич, Марія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Синько, Анна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Сулим, Анна
(
2023-02
)
Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місць
Сибірцев, Євгеній
(
2023-02
)
Технологія холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва в італійському ресторані на 100 місць
Садовий, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Поліщук, Павло
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У Ф’ЮЖН-РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Роща, Вікторія
(
2023-02
)
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Перевертнюк, Іванни
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Музиченко, Андрій
(
2023-02
)
Зараз показуються 361-380 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися