00 DSpace/Manakin Repository
Проект ресторану органічної продукції на 60 місць на масиві Позняки м.Києва
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект ресторану органічної продукції на 60 місць на масиві Позняки м.Києва
Давиденкова, Олена
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3237
Дата:
2019-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Давиденкова О..pdf
Розмір:
11.18Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися