00 DSpace/Manakin Repository
181 Харчові технології
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології
Перегляд по
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук по цій колекції:
Останні додані
ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ
Яценюк, Вікторія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ КАЛОРІЙНІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 40 МІСЦЬ
Яценко, Юрій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ПІННОЮ СТРУКТУРОЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Шевчук, Максим
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М'ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНІК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Чернецький, Семен
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ КАФЕ ФОРМАТУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ НА 50 МІСЦЬ
Франц, Артем
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ ХОЛОДНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ЧАЮ У КАВ'ЯРНІ НА 35 МІСЦЬ
Федоренко, Владислав
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ІТАЛІЙСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Устименко, Максим
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ЗПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Тимошенко, Андрій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Сколенко, Юлія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЧІЗКЕЙКІВ З РІЗНИМИ ВИДАМИ М’ЯКОГО СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У АМЕРИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Солончук, Анна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ВИДІВ ПАСТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Скрипниченко, Григорій
(
2023-06
)
ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ
Сердюк, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ БАРІ НА 50 МІСЦЬ
Савінова, Діана
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ВЕРШКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 30 МІСЦЬ
Романенко, Ольга
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Рачковський, Олександр
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Процик, Ольга
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Островська, Марина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Овчаренко, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Мурзенко, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Миколаєнко, Дмитро
(
2023-06
)
View more
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися
Discover
Автор
Cтінська, Валентина (1)
Авджи, Марія (1)
Авраменко, Микола (1)
Атрошенко, Анастасія (1)
Байда, Вікторія (1)
Баланець, Тетяна (1)
Бездєнєжних, Сергій (1)
Бережна, Олександра (1)
Божія, Валерія (1)
Бондар, Віта (1)
... View More
Date Issued
2023 (75)
2019 (49)
2018 (38)
2020 (33)
2021 (20)
Has File(s)
Yes (215)
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom