00 DSpace/Manakin Repository
Проект етно-ресторану кавказької кухні на 90 місць у м.Харків
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект етно-ресторану кавказької кухні на 90 місць у м.Харків
Євсєєва, Анна
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3238
Дата:
2019-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Давиденкова О..pdf
Розмір:
11.18Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися