00 DSpace/Manakin Repository
Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукції
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукції
Марченко, Микола
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5173
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Марченко Микола.pdf
Розмір:
3.129Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися