00 DSpace/Manakin Repository
181 Харчові технології
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології
Перегляд по
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук по цій колекції:
Останні додані
Проект кафе дитячого на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій десертів
Школьна, Наталія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Фисак, Тетяна
(
2020-12
)
Проєкт таверни на 100 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів
Шевченко-Шепотько, Світлана
(
2020-12
)
Проект кафе пан-азійської кухні на 60 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Телюк, Алла
(
2020-12
)
Проект міттерії на 80 місць у Святошенському районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Ткаченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект кафе формату «fitness food» на 60 місць у Дарницькому районі м. Києваіз впровадженням інноваційних технологій десертів спеціального призначення
Сахно, Ірина
(
2020-12
)
Проект мясного ресторану на 80 місць у Дніповському районі м.Києва
Римарчук, Інна
(
2020-12
)
Проект арт-кафе на 50 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Панасенко, Ганна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва
Нікітін, Олег
(
2020-12
)
Проект кафе-кондитерської на 75 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кексових виробів
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект кафе дитячого на 50 місць у м.Вінниця із впровадженням інноваційних технологій виробів з бісквітного тіста
Парадовська, Світлана
(
2020-12
)
Проект моно- ресторану на 60 місць у Дарницькому районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Овраменко, Марія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Мусіхіна, Анна
(
2020-12
)
Проект кафе-пекарні на 50 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Миргородська, Мирослава
(
2020-12
)
Проект ресторану авторської кухні на 70 місць у Дарницькому районі м. Києва
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект креперії на 60 місць у м. Ірпінь Київської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Момот, Юлія
(
2020-12
)
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Кучанська, Анастасія
(
2020-12
)
Проект ресторану грузинської кухні на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Мельничука, Ярослав
(
2020-12
)
Проект кафе десертного на 50 місць у Подільському районі м. Києва із вповадженням інноваційних технологій десертної продукції
Куліш, Анна
(
2020-12
)
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Костенко, Євген
(
2020-12
)
View more
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися
Discover
Автор
Науменко, Дар’я (2)
Бабич, Олег (1)
Бурзак, Сніжана (1)
Васильєв, Володимир (1)
Гальонка, Карина (1)
Гербут, Вадим (1)
Григор’єв, Олексій (1)
Журба, Ірина (1)
Зубок, Ірина (1)
Кавальчук, Віталіна (1)
... View More
Date Issued
2020 (41)
Has File(s)
Yes (41)
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom