00 DSpace/Manakin Repository
Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Новіков, Олексій
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5174
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Новіков.pdf
Розмір:
5.574Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися