00 DSpace/Manakin Repository
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатів
Яремченко, Дмитро
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5176
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Яремченко.pdf
Розмір:
6.939Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися