00 DSpace/Manakin Repository
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Костенко, Євген
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5189
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Костенко.pdf
Розмір:
3.203Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися