00 DSpace/Manakin Repository
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Кучанська, Анастасія
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5192
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Кучанська.pdf
Розмір:
2.239Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися