00 DSpace/Manakin Repository
Проєкт кафе-кондитерської на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проєкт кафе-кондитерської на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Фисак, Тетяна
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5207
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Фисак.pdf
Розмір:
6.006Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися