DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Now showing items 81-100 of 338
Previous Page
Next Page
Технологія виробів із прісного тіста з використанням замінників м’яса та організація їх виробництва у ресторані етнічної кухні на 50 місць
Тарасенко, Євгенія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОГО М’ЯСА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ НА 100 МІСЦЬ
Слюсаренко, Дмитро
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З МИГДАЛЕВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Пономаренко, Ольга
(
2022-02
)
Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць
Погребіцька, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 80 МІСЦЬ
Остренок, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Орлюк, Марія
(
2022-02
)
Технологія виробів з листкового тіста з використанням прискорених способів приготування та організація їх виробництва у ресторані швидкого обслуговування на 60 місць
Мороз, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СМАЖЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ ОКЕАНІЧНОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Мельник, Сергій
(
2022-02
)
Технологія виробів із листкового тіста та організація їх виробництва у кафе -пекарні формату «food-court» на 50 місць
Манько, Надія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Лузін, Євгеній
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Зуга, Андрій
(
2022-02
)
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ковальова, Поліна
(
2022-02
)
Технологія бенто-тортів та організація їх виробництва в десертному кафе на 50 місць
Загоруйко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ СТІР-ФРАЙ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ СХІДНОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Драпалюк, Кирил
(
2022-02
)
Технологія виробів із шифонового бісквіту та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 25 місць
Дарага, Карина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Гуменюк, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ
Голуб, Богдан
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОУЛІВ З ГІДРОБІОНТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Білецька, Олена
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕНКЕТНИХ ОВОЧЕВИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСКОЇ КУХНІ НА 75 МІСЦЬ
Глушко, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БІЛКОВО-ЗБИВНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Беркун, Анна
(
2022-02
)
Now showing items 81-100 of 338
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register