00 DSpace/Manakin Repository
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ковальова, Поліна
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7108
Дата:
2022-02
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Ковальова.pdf
Розмір:
4.278Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Ресторані технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися