00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Зараз показуються 221-240 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «UKRAINIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Шевчук, Володимир
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «CHINESE CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Хуруджа, Валерія
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОР АНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUISINE » У МІСТІ КИЄВІ
Турій, Віталій
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «STEAK HOUSE» У МІСТІ КИЄВІ
Токовий, Андрій
(
2020-12
)
ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ ГОТЕЛЮ «ФЕОФАНІЯ», М. КИЇВ
Cтінська, Валентина
(
2020-12
)
Бізнес проект ресторану формату «Fine dining» у місті Києві
Снаговський, Артур
(
2020-12
)
Бізнес проект ресторану формату «Local Food» у місті Києві
Сідєльніков, Данил
(
2020-12
)
Бізнес проект ресторану формату «Local Food» у місті Києві
Сервінська, Богдана
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «Quick and casual» У МІСТІ КИЄВІ
Сандул, Євген
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «PAY WHAT YOU LIKE» У МІСТІ КИЄВІ
Рунчев, Максим
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «UKRAINE CUISINE» У МІСТІ КИЄВІ
Репік, Денис
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «MEAT FOOD» У МІСТІ КИЄВІ
Перерва, Анастасія
(
2020-12
)
Маркетингова стратегія навчально-виробничого об’єднання Київського національного торговельно-економічного університету, м. Київ
Островська, Інна
(
2020-12
)
БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ITALIAN CUISINE» У МІСТІ КИЄВІ
Осадчий, Павло
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «FISH FOOD» У МІСТІ КИЄВІ
Омельченко, Дмитро
(
2020-12
)
БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «OPEN KITCHEN» У МІСТІ КИЄВІ
Нагорняк, Юрій
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ «FAST FOOD» У МІСТІ КИЄВІ
Марандін, Олексій
(
2020-12
)
Бізнес проект ресторану формату «Free Flow» у місті Києві
Маковець, Олександра
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «SLOW FOOD» У МІСТІ КИЄВІ
Леоріт, Володимир
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ СУШІ- БАРУ У МІСТІ КИЄВІ
Кролевець, Вікторія
(
2020-12
)
Зараз показуються 221-240 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися