00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Зараз показуються 201-220 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проект етно-ресторану української кухні на 80 місць у Дніпровському районі м.Києва із впровадженням інноваційних молекулярних технологій
Іваненко, Інна
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Зубок, Ірина
(
2020-12
)
Проект шинка на 60 місць у Солом'янському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій круп'яних виробів
Журба, Ірина
(
2020-12
)
Проєкт території на 100 місць у Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Гербут, Вадим
(
2020-12
)
Проєкт моно-кафе на7 місць у Оболонському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Гальонка, Карина
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 60 місць у м. Тернополі із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів із гідробіонтів
Бурзак, Сніжана
(
2020-12
)
Проєкт ресторану-бару німецької кухні на 70 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій січених м’ясних кулінарних виробів
Васильєв, Володимир
(
2020-12
)
Проект смарт-кафе на 75 місць у Подільському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій десертної продукції зниженої енергетичної цінності
Скиба, Анна
(
2020-12
)
Проект моно-ресторану на 70 місць у Голосіївському районі м. Києва з впровадженням інноваційних способів обробки харчових продуктів (пакоджет)
Підлипний, Володимир
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатів
Яремченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект ресторану ведичної кухні на 60 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій чіа-пудингів
Сіора, Ярослав
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Новіков, Олексій
(
2020-12
)
Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукції
Марченко, Микола
(
2020-12
)
Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Кухновець, Любов
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на50 місць у м. Прилуки Чернігівської області з впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Малоголова, Аліна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-пекарні на 60 місць у Шевченківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Кратюк, Олександра
(
2020-12
)
Проєкт гастро-ресторану на 80 місць у м. Рівно з впровадженням інноваційних технологій м’ясних виробів спеціального призначення
Григор’єв, Олексій
(
2020-12
)
Проєкт патісері на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва
Бабич, Олег
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «QUICK AND CASUAL» У МІСТІ КИЄВІ
Ярмак, Олександр
(
2020-12
)
БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Ющенко, Богдан
(
2020-12
)
Зараз показуються 201-220 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися