00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Зараз показуються 81-100 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Технологія виробів із прісного тіста з використанням замінників м’яса та організація їх виробництва у ресторані етнічної кухні на 50 місць
Тарасенко, Євгенія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОГО М’ЯСА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ НА 100 МІСЦЬ
Слюсаренко, Дмитро
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З МИГДАЛЕВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Пономаренко, Ольга
(
2022-02
)
Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць
Погребіцька, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 80 МІСЦЬ
Остренок, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Орлюк, Марія
(
2022-02
)
Технологія виробів з листкового тіста з використанням прискорених способів приготування та організація їх виробництва у ресторані швидкого обслуговування на 60 місць
Мороз, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СМАЖЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ ОКЕАНІЧНОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Мельник, Сергій
(
2022-02
)
Технологія виробів із листкового тіста та організація їх виробництва у кафе -пекарні формату «food-court» на 50 місць
Манько, Надія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Лузін, Євгеній
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Зуга, Андрій
(
2022-02
)
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ковальова, Поліна
(
2022-02
)
Технологія бенто-тортів та організація їх виробництва в десертному кафе на 50 місць
Загоруйко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ СТІР-ФРАЙ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ СХІДНОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Драпалюк, Кирил
(
2022-02
)
Технологія виробів із шифонового бісквіту та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 25 місць
Дарага, Карина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Гуменюк, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ
Голуб, Богдан
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОУЛІВ З ГІДРОБІОНТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Білецька, Олена
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕНКЕТНИХ ОВОЧЕВИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСКОЇ КУХНІ НА 75 МІСЦЬ
Глушко, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БІЛКОВО-ЗБИВНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Беркун, Анна
(
2022-02
)
Зараз показуються 81-100 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися