00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 161-180 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проект мисливського ресторану на 60 місць з крафтовою коптильною у Деснянському районі м.Київ
Свояк, Володимир
(
2019-12
)
Проект ресторану здорового харчування на 80 місць у Печерському районі м. Києва
Серенко, Антон
(
2019-12
)
Проект вегетаріанського кафе на 50 місць у Шевченківському районі м. Києва
Росолик, Олег
(
2019-12
)
Проект ресторану-гриль на 100 місць у Печерському районі м. Києва
Олексійчук, Нікіта
(
2019-12
)
Проект м’ясного ресторану на 100 місць у Деснянському районі м. Києва
Кундельчук, Євген
(
2019-12
)
Проект дитячого кафе на 50 місць у Оболонському районі м. Києва
Козловська, Марина
(
2019-12
)
Проект спеціалізованого ресторану на 120 місць у м. Запоріжжя
Ковтун, Катерина
(
2019-12
)
Проект кафе молодіжного на 60 місць у м. Черкаси
Донченко, Дмитро
(
2019-12
)
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Бровари Київької обл.
Гриценко, Олександр
(
2019-12
)
Проект етно-ресторану болгарської кухні на 70 місць у м. Житомир
Грабовський, Антон
(
2019-12
)
Проект кафе на 60 місць з цехом по виробництву морозива у Деснянському районі м. Києва
Глівінська, Вікторія
(
2019-12
)
Проект ресторану-бару чеської кухні на 100 місць в Подільському районі м. Києва
Гладка, Олександра
(
2019-12
)
Проект ресторану експо-кухня на 120 місць уШевченковському районі м.Києва
Венглінський, Олександр
(
2019-12
)
ПРОЕКТ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ЗАКУСОЧНОЇ НА 60 МІСЦЬ У ДНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА
Васильченко, Богдан
(
2019-12
)
Проект кафе грузинської кухні на 80 місць з крафтовою сироварнею у Дарницькому районі м. Києва
Булах, Ігор
(
2019-12
)
Проект їдальні на 100 місць з організацією харчування незахищених верств населення у м. Бровари Київської області
Будзановський, Валентин
(
2019-12
)
Проект кафе-десертного на 75 місць у м.Суми
Бондаренко, Оксана
(
2019-12
)
Проект шинку на 50 місць у Дніпровському районі м.Києва
Ярмош, Максим
(
2018-12
)
Проект десертного кафе на 60 місць в м.Бровари Київської обл.
Товстенько, Ольга
(
2018-12
)
Проект вегетаріанського ресторану на 80 місць у м.Чернігів
Сорокіна, Софія
(
2018-12
)
Зараз показуються 161-180 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися