00 DSpace/Manakin Repository
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Бондаренко, Олег
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6264
Дата:
2021-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Бондаренко.pdf
Розмір:
15.74Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися