00 DSpace/Manakin Repository
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6279
Дата:
2021-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Матвієнко.pdf
Розмір:
5.623Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися