00 DSpace/Manakin Repository

ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ФОНДУ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Малиш, Наталія
dc.date.accessioned 2022-11-08T13:29:02Z
dc.date.available 2022-11-08T13:29:02Z
dc.date.issued 2021-12
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6602
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ОРГАНІЗАЦІЯ ТА МЕТОДИКА КОНТРОЛЮ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ФОНДУ ОПЛАТИ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу