00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сулим, Анна
dc.date.accessioned 2023-12-29T14:32:06Z
dc.date.available 2023-12-29T14:32:06Z
dc.date.issued 2023-02
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7860
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу