00 DSpace/Manakin Repository
СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
073 Менеджмент
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД
Любченко, Вікторія
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7968
Дата:
2023-02
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Любченко_Вікторія ...
Розмір:
4.256Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
073 Менеджмент
Готельний і рестораний менеджмент
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися