00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З М'ЯСА ДИКИХ ТВАРИН ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кавалівнич, Юлія
dc.date.accessioned 2024-04-02T06:58:03Z
dc.date.available 2024-04-02T06:58:03Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8537
dc.description ВИПУСНКА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З М'ЯСА ДИКИХ ТВАРИН ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу